PRVO MEDGENERACIJSKO SREČANJE UDELEŽENCEV PROGRAMA STAREJŠI ZA STAREJŠE

MEDGENERACIJSKA SREČANJA PROGRAMA «STAREJŠI ZA STAREJŠE«

Tako, za nami je prvo izmed mnogih medgeneracijskih srečanj vseh udeleženih v programu »Starejši za starejše« iz področja občine Hrastnik. Ideja o drugačnih oblikah srečanj in druženj se je razvijala že leta, končno pa nam je z vztrajnostjo ter  posluhom župana občine  in direktorja MC Hrastnik uspelo.

S pomočjo donatorjev smo priskrbeli »rekvizite« – karte, miselne in razvedrilne igre. Prostovoljci in udeleženci srečanja pa smo poskrbeli za polno dobre volje in idej kako naša druženja nadgrajevati. Pozdravila nas je tudi pokrajinska koordinatorka Marjana Bajda. Ob načrtovanju prihodnjih srečanj nam je stal ob strani tudi Jani Medvešek, direktor MC in ponudil pomoč pri izvedbah tombole in reševanju težav pri bolj moderni tehniki – pametni telefoni, računalniki…….

Verjamem in vem, da so v Hrastniku dobri in prijazni ljudje, ki lahko z majhnimi pozornostmi polepšajo dan drug drugemu in da z malo pozitivne »knapovske« trme lahko dosežemo še več.

Ponosna in vesela sem za vse, kar smo na programu »Starejši za starejše« naredili do sedaj in vem da je lahko s časom samo še boljše. Zato vabljeni na naša srečanja, ki potekajo vsak četrtek od 9.00 do 11.00 ure v prostorih Mladinskega centra  Hrastnik.

Veseli bomo vseh vaših pobud in predlogov. Prva novost je že potrjena – tombola, bo vsak prvi četrtek v mesecu.

Se vidimo!

                                Jerica Laznik, koordinator h

Dodaj odgovor