STAREJŠI ZA STAREJŠE

STAREJŠI ZA STAREJŠE

Ta nadležna corona je udeležencem programa Starejši za starejše povsem pomešala plane, ki tako ostajajo na pisemskem papirju, kratkih srečanjih in telefonskih pogovorih. Mi imamo pa tako radi naša vsakodnevna in četrtkova druženja s pogovori, smehom, zavzetim igranjem družabnih iger, upočasnjenim pink-ponkom in tombolo. No, nikar ne skrbite za tombolo, dobitke že veselo zavijamo J. Pa tudi naši gostitelji v Mladinskem centru nas že pogrešajo.

Dogovarjamo se tudi za tematske četrtke, ko bomo spoznavali in odpirali teme, ki nas zanimajo in jih je dobro vedeti oz. obnavljati. Recimo pravice iz naslova socialnega in zdravstvenega varstva, ločevanje odpadkov, nasilje nad starejšimi, tehnike samomasaže, med in medeni pripravki……..

Sedaj vidite, da vas pogrešamo in pripravljamo pestre četrtke. Do takrat pa se srečujemo in pomagamo drug drugemu po že ustaljenih poteh. Če pa boste v dilemi kako po zdravila, v trgovino, na pošto, po knjigo, do brezplačne vozovnice za javni promet  ali sprehod v varni razdalji, pa kar pogumno pokličite.

Pazite nase, kaj lepega preberite in predvsem ostanite zdravi.

 

Jerica Laznik

 

 

 

Dodaj odgovor