70-LET DU

Petek 10.09.2021 dan ,ki se bo zapisal v zgodovino društva. Povedalo se bo , da se je obeležila 7o-letnica . Dolga spoštljiva pot ,ki nam jo je uspelo spraviti pod streho ( korona virus ).

Pot nas je pripeljala na srečanje -druženje v čudovito naravo zraven tenis igrišča. Zbrali smo se članice ,člani društva upokojencev in povabljeni gostje.

Razveselili smo gostov : župana G. Funkl Marka, podžupanjo G. Šergan Vojko, poslanca državnega zboraG. Knežak Soniboja, direktorja Doma starejših Hrastnik G.Kopušar  Draga, direktorja KRC-a G. Mirt Miha, RK G. Ladiha Belinda, pokrajinskega in društvenega predsednika G. Malovrh Janija, predsednika DU Dol G. Draga Kolarja, predsednico za preprečevanje osteoporoze G. Centrih Silvo.

Za popestritev in dobro voljo pa so se nam pridružili: fantje moškega zbora, učenca in učitelja glasbene šole Hrastnik, komedijantka Jožica – Joca , ki nas je nasmejala do solz.

Za dobro hrano je poskrbel G. Kramžar Andrej, za dobro voljo in glasbo  G. Gašper Jelen.

Društvo je bilo vsa leta dejavno v športu. Podelilo je priznanja za uspešno  delo na športnem področju vodje športnih  sekcij (Karli Medvedu, Vojki Železnik, Fridi Zaletel, Cvetki Dolanc in vodji projekta SzaS Jerici Laznik ) in članom sekcij (Jožetu Potokar, Mariji Holešek, Andreju Projič, Rozaliji Hohraut, Avgustu Novak, Danilu Lisec, Dolfi Laznik in Jelki Duh ).

Spoštovane članice, spoštovani člani, spoštovani gostje, hvala za vaš čas , da smo ga preživeli skupaj. Upam in želim si , da je bil petek sproščen, družaben in zadovoljen.

Vsa pohvala ekipi tenis igrišča. Še enkrat hvala  za hitro postrežbo in prijaznost.

Spoštovani ,še enkrat hvala vsem in vsakem posebej na udeležbi 70-letnice.  Ja, želimo si srečanj -druženja zato pazite nase in ostanite zdravi.    SREČNO  !

Predsednica DU

Branka Skaza Roglič